Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Contact en Aanmelden als kandidaat

Contact informatie

Wil je meer weten over Centraal Wonen of de Wandelmeent bezoeken? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je je aan wilt melden voor onze kandidatenlijst kun je per mail een inschrijfformulier opvragen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld je naam en gegevens in de mail, dan sturen wij je het inschrijfformulier in de reply.

Om enige zekerheid te hebben over de interesse van kandidaat-bewoners vragen wij een inschrijfbedrag van 15 Euro.Daarmee ben je voor 2 jaar kandidaat. Uiteraard kun je je daarna opnieuw inschrijven op dezelfde manier.

Inschrijfgeld graag overmaken op: gironummer NL15INGB0003557807 t.n.v. coop ver bew complex CW Hilversum.   NB: Inschrijfgeld zonder bijbehorend formulier wordt na één maand geretourneerd.

 

De duur van de inschrijving als kandidaat heeft geen enkele invloed op de kans op een woning in de Wandelmeent. Je inschrijving als kandidaat-bewoner gaat in na ontvangst van het formulier én het inschrijfbedrag. Je ontvangt daarvan een bevestiging per mail.

 

Onze gemeenschappelijke ontmoetingsruimte (café) 't Luye Gat is in principe op maandag en vrijdag van 10.30 uur - +/- 12.00 uur en op woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19.30 uur geopend voor een kopje koffie of een drankje.

Als je eens een kijkje wilt nemen in de straat kan dat goed op die momenten. Wel is het verstandig vooraf een afspraak te maken door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , zodat we weten dat er geïnteresseerden komen.


Adressen:

Centraal Wonen Hilversum

Wandelmeent 61

1218 CR Hilversum

Contactpersoon: Li-li Holm/Marit Fakkeldij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Landelijke Vereniging Centraal Wonen
http://www.lvcw.nl
Postbus 19163
3501 DD Utrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: Home Contact