Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Nieuwe buren gezocht

Word jij onze nieuwe buur?

Centraal Wonen Hilversum is een straat in de Hilversumse Meent, een buitenwijk van Hilversum die grenst aan Bussum. Door de bijzondere architectuur (rode gevels, ronde daken) zijn we zelfs vanuit de lucht goed herkenbaar. Er is veel groen in de buurt en het Naardermeer is onze achtertuin. En vanuit al die natuur zijn Amsterdam, Amersfoort, Almere en Utrecht per trein of auto in een half uur te bereiken! 

Onze straat bestaat uit 50 woningen van verschillende groottes, ieder voorzien van eigen keuken, toilet, douche én tuin. De woningen zijn gegroepeerd in 10 clusters van 4 of 5 woningen.

 

De leden van een cluster delen samen een clusterkeuken waar o.a. gezamenlijk gekookt en gegeten kan worden, en een berging met daarin ook wasmachines en drogers voor gezamenlijk gebruik (dit verschilt per cluster). Verder delen we met de hele straat een bar- en vergaderruimte, een grote tuin, een kleine moestuin, een werkplaats, een fitnessruimte, een sauna met zonnebank en een ruimte voor de jeugd.

 

Wij vinden het belangrijk dat toekomstige bewoner de Centraal-Wonengedachte omarmt. We zoeken actieve energieke bewoners, die naast het clusterleven ook tijd en energie willen steken in de gezamelijke activiteiten van en voor de straat. Hierbij valt te denken aan het bekleden van bestuursfuncties, het plaatsnemen in commissies die de gemeenschappelijke ruimtes beheren, het mee helpen organiseren van  evenementen (bijvoorbeeld de rommelmarkt, muziekavonden, sinterklaas of oud-en nieuwfeest) of zelf activiteiten initiëren.

Er is op dit moment een cluster op zoek naar een nieuwe buur!

Cluster 55 zoekt voor hun 5vlaks-woning een gezin met 2 volwassenen en schoolgaande kinderen.

De cluster bestaat uit vijf woningen. In huis 1 woont Herman (hovenier, 59 jr), in huis 2 woont Peet (Theatertechnicus 49 jr). In huis 4 woont Janice, (actrice 40 jr) met Senna en Toby(7 en 5 jr) en in huis 5 woont Petra (met pensioen, 70 jr). Woning 3, de vijf-vlaks, komt waarschijnlijk in februari 2018 vrij.

Indeling van de woning: Entree via de clusterhal, in de woonkamer (42m2) met keuken en achterdeur naar de tuin en de berging. Open trap naar de 1e verdieping met douche en toilet en 3 slaapkamers (1x 15m2, en 2x6m2). De grote slaapkamer geeft toegang tot het gezamenlijke clusterdakterras met uitzicht op de Luye Tuin. Op de 2e verdieping een slaapkamer van 15m2 en een badkamer met douche en toilet en toegang tot het privé-dakterras (op het zuid-oosten).

De huur van de woning bedraagt 873,43 . Dit is inclusief centrale verwarming en water, exclusief stroom en kookgas. Omdat we onder de sociaal huurregelingen vallen dienen we de regels voor passend toewijzen te respecteren, en dient het verzamelinkomen van het gezin minimaal €30.175 per jaar te bedragen.

Als cluster eten we 1x per week samen, we koken om de beurt. Aan tafel bespreken we wat iedereen bezig houdt. We zoeken mensen die zich actief in willen zetten voor de straat en in ons cluster. Sociaal en open minded, die niet bang zijn voor een klusje op zn tijd.

Als jullie enthousiast zijn, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , waarin jullie je voorstellen en beschrijven waarom jullie graag bij ons en in ons CW project willen wonen.

U bevindt zich hier: Home Informatie Het keuzeproces Uncategorised Nieuwe buren gezocht